Tilbage til forsiden af Perceptor.dk
Case: Pernod Ricard Denmark A/S

Case: Pernod Ricard Denmark A/S

Hvem er vi?

Perceptor er et bureau. Internt diskuterer vi ofte lidenskabeligt, om vi er et reklamebureau, et designbureau, et eventbureau eller et kommunikationsbureau.

At det er en relevant diskussion for os, handler om, at vi er gode til mange ting og svære at sætte i bås. Og at vi hver især brænder for det, vi laver.

Tilsammen giver det et bureau , der har bred erfaring med alt fra reklamefilm til jobannoncer. Vi laver kampagne- og konceptudvikling, vi skriver, illustrerer og layouter kogebøger, vi designer logoer, brevlinjer og emballage, vi udvikler rekrutterings- og imagekampagner og vi laver masser af webdesign og -aktiviteter.

Er det så muligt at finde den røde tråd i vores arbejde? Ja, det er i hvert fald vores ambition. Vores kunder kender os for lige at gå et spadestik dybere og tænke både strategisk og kreativt på deres vegne. For der er altid en forhistorie, når en virksomhed skal have løst en opgave. Den er vi rigtigt interesserede i – hver gang. For kender vi den, kan vi være med til at definere scopet for opgaven og dermed sikre, at den merværdi, vores løsning skal skabe, rent faktisk opnås.  Vi vil gerne måles og vejes!